Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Op 1 januari 2023 splitste Huurdersraad Vestia in drie onafhankelijke huurdersorganisaties. Vanaf dat moment behartigt Huurdersraad Stedelink de gezamenlijke belangen van de huurders van Stedelink.

Blijf ook na de splitsing op de hoogte
Wij komen graag met je in contact! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.  Zo versturen wij e-mails met daarin nieuws dat voor jou relevant kan zijn, (online) huurdersraadplegingen en uitnodigingen voor onze cursussen en huurdersbijeenkomsten.

Ontving je al nieuwsbrieven van Huurdersraad Vestia? Als je je voor 2020 hebt aangemeld zul je die blijven ontvangen, zo niet, meld je hier direct opnieuw aan! Afmelden kan via de knop in de nieuwsbrief.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met je gegevens en hebben dan ook een privacystatement.

 

Deel dit bericht